woensdag 9 juli 2008

Shopvintage Shopnight 17 juliEnkele keren heb ik in de winkel onder mijn opslag een groepje meiden die dingen komen passen van de website. Ik krijg vaak vragen van mensen of ze niet kunnen komen passen. Ik dacht dat dit een goede gelegenheid zou zijn om eens een leuke avond te organiseren. Ik nodig iedereen daarom uit op 17 juli om naar de winkel Ginza te komen op Meent 129 in Rotterdam. Vanaf 19:30 tot 22:00 kan je dan lekker passen, wijntje drinken en ik neem gezellige plaatjes mee.
Je kan daar de hele collectie vintage van de website passen en natuurlijk neem ik wat extra nieuwe dingen mee en wat speciale dingen die ik alleen thuis heb hangen voor echte liefhebbers.
Verder is ook mijn lieve moeder er om mij beetje te helpen en die heeft ook een hele toffe collectie kinderkleertjes gemaakt die ze op deze avond zal verkopen voor leuke prijsjes. Haar webshop is Pink Valley, ik help haar ook wel eens, maar ben beetje stout en heb er weinig tijd voor helaas:)
Neem dus al je vriendinnen mee en kom lekker winkel volgende week donderdag in Rotterdam! Hopelijk tot dan. Als je vragen hebt stuur me dan even een mailtje op info@shopvintage.nl

2 opmerkingen:

Janneke zei

Geweldig initiatief. Maar Rotterdam is voor mij helaas té ver weg.

fleur zei

jammer...als je eens in de buurt bent mail me dan zeker om eens te komen kijken:)