dinsdag 3 februari 2009

Betsey Johnson Lanceert "Vintage Betsey"

En dit wordt het nieuwe label! Een variant op haar 80s punk clothing tag:

Dat kledingontwerpers heel vaak inspiratie opdoen door vintage collecties door te spitten is al lang geen geheim meer. Maar Betsey Johnson heeft in haar eigen vintage creaties van weleer de juiste boost gevonden voor een nieuw concept.
In 1965 begon Johnson met het ontwerpen van kleding voor boutique Paraphernalia om circa 4 jaar later samen met 2 vriendinnen een eigen lijn op te zetten, genaamd Betsey, Bunky & Nini. Daarna heeft ze voor meerdere labels kleding ontworpen en in 1978 startte ze dan eindelijk haar eigen bedrijf dat ze tot op heden zeer actief bestuurd.
Haar meest recente show had als thema: a 30 year retrospective. Terwijl ze op haar carriere terugblikte werd ze weer helemaal verliefd op haar eerdere creaties. Daarom heeft Betsey besloten deze opnieuw uit te geven onder het label "Betsey Johnson Vintage". Dit belooft weer veel drukke bloemenprintjes, lycra, bedrukt fluweel en tattoo designs! Grappig, want nu heeft Betsey dus een oproepje op haar website geplaatst in verband met het lokaliseren van haar vintage ontwerpen. Mocht je deze in je bezit hebben, dan neemt zij die graag van je over!
En wil je er liever geen afstand van doen, dan wil Betsey ze graag van je lenen... uiteraard tegen een vergoeding. Speaking of vintage investments.... :)
De authentieke vintage labels van Johnson zien er als volgt uit:

Geen opmerkingen: