zondag 14 december 2008

80's hair

In de goede oude jaren 80 was het ineens toegestaan om je haar te camoufleren als vogelnest. Ineens liep iedereen rond met een vogelnest op zijn hoofd en helemaal goed was als deze in verschillende felle kleuren was geverfd hihi. Veelgebruikte produkten voor het verkrijgen van deze haarstijl waren de kam voor het terugkammen, blondeermiddel, een wafeltang, permanent voor de basis en als accesoire werd ook wel eens de verschrikkelijke strik die op een speld zat gebruikt (deze zie ik weer terugkomen...help!)
Natuurlijk had je Madonna, Pat Banatar, JEM & the Holograms, maar met name de mannelijke rockbands waren totaal into deze look! WOW...laat dit alsjeblieft nooit meer gebeuren:)
2 opmerkingen:

Marmelindela zei

80's hair e.d. is best vermakelijk, maar ook verschrikkelijk. Over die strik op een speld weet ik het nog zo net niet hoor. Bij dit meisje staat het bijvoorbeeld erg leuk http://farm4.static.flickr.com/3068/3104796911_309b98feb8.jpg?v=0.

fleur zei

hihi ja dat is waar...dit is alleen net iets anders dan wat ik bedoel, maar ik ben het met je eens dit staat erg leuk. Ik ga binnenkort een foto plaatsen met de strikken die ik bedoel en ik vrees dat je het dan met me eens zal zijn...het is een foto van mijzelf, misschien ook vandaar het complex:) even scannen dan komt ie