woensdag 16 april 2008

The world of glamour!


I love Oscar de la Renta


Voor designerkleding en celebrity kleding is The Frock een prachtige site.


Deze mooie Lanvin jurk is van Vintage Martini


Dit 70's Gucci pak is super cool!


Deze te gekke jas is van mijn favoriete ontwerper Courreges in mijn favoriete winkel Timeless Vixen

Ik dacht dat het vandaag leuk was om eens te kijken in de wereld van de dure vintage. Ik liep laatst in een zijstraat van de Meent in Rotterdam toen ik daar een "nieuwe" vintage winkel vond genaamd Dion. Zij verkopen merk vintage maar meer van de jaren 90 voor zover ik kon zien. Er was helaas niets voor mij bij omdat vintage voor mij begint bij produkten van minimaal 25 jaar oud, maar het zou natuurlijk kunnen dat zo'n winkel zich met de tijd verder specialiseerd en ook oudere designer artikelen gaat verkopen en dat zou helemaal te gek zijn.
Bij veilinghuizen en op Ebay worden jurken van designers volop verkocht voor vaak hoge prijzen. Er zijn ook diverse online winkel die zich hierin hebben gespecialiseerd en ik dacht dat het leuk was om hier eens naar te kijken.
Waar je altijd op moet letten als je iets vintage koopt van een ontwerper is of het de stijl van de ontwerper representeerd. Niet elk ontwerp van elke ontwerper is even sterk en voor mij geld dat ik alleen dingen koop die ik mooi vind en en iets zeggen over de stijl van die ontwerper in die bepaalde periode. Koop niet zomaar alles waar een merkje op staat. Blijft uiteindelijk toch maar hangen in je kast, en die plek heb je hard nodig voor een leuke lange jaren 70 bloemenjurkje die deze zomer de must have zijn!

Geen opmerkingen: